• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Ontwerp zelf uw naambord
  • express-delivery Snelle levering

Huisnummerbord

Huisnummerbordjes

Hart

Een uniek huisnummerbord met naam of alleen een huisnummer kan een leuke en persoonlijke toevoeging zijn aan de uitstraling van je huis. Bij het ontwerpen van zo'n bord is het belangrijk om rekening te houden met de leesbaarheid en de stijl van het bord. Gelukkig biedt onze eenvoudige ontwerptool de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan en direct het resultaat te zien. Zo kun je experimenteren met verschillende lettertypes, kleuren en formaten, totdat je tevreden bent met het ontwerp. Het is een leuke manier om je huis een persoonlijke touch te geven en het voor bezoekers gemakkelijker te maken om je huis te vinden. Veel succes met ontwerpen!

Waarom een huisnummerbordje? 

Hart

U kunt een huisnummerbord bij de voordeur of voorgevel zetten zodat het voor de postbode of andere personen duidelijk is welk huisnummer uw huis heeft. Eventueel kunt u dan een naambord bij de voordeur monteren en het nummerbordje aan de weg. Zo hoeven mensen niet helemaal naar de voordeur te lopen en zien ze in een oogopslag of ze bij het juiste huis zijn. Onze huisnummerbordjes zijn zonder naam. Zoekt u een bordje met naam dan kunt u in onze categorieën met naambordjes kijken.

Huisnummerbord bestellen? 

Hart

Neem een kijkje in ons assortiment met een ruime keuze huisnummerbordjes en kies het juiste bord voor uw voordeur of gevel! Of heeft u liever een huisnummerbord dat op maat gemaakt wordt? Zo kiest u voor het bordje met de juiste kleuren, grootte en afbeelding.

Denk bijvoorbeeld aan de grootte van het huisnummerbord 

Hart

Een van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden bij het kiezen van een huisnummerbord is de grootte. Het zou jammer zijn dat u een huisnummerbord aanschaft dat te klein is om gezien te worden vanaf de straat, of juist te groot is. 

Houd ongeveer aan dat uw huisnummer minstens 6 centimeter hoog is met contrasterende kleuren, zodat hij altijd goed te zien is. Denk ook na over of uw bordje komt bij de voordeur, of voor de oprit of voorgevel. Het is belangrijk om een materiaal voor uw huisnummerbordje te kiezen dat bestand is tegen elementen zoals zon of regen. Hiervoor zijn al onze huisnummerbordjes geschikt.


Hart
IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

De naambordjes die wij leveren zijn gemaakt van laser gesneden plexiglas, (met uitzondering van de RVS Look)deze zijn gemaakt van dibont. Plexiglas is een kunststof plaat met diverse positieve kenmerken. Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. Het is UV bestendig en het weer heeft dan ook geen invloed op het naambordje. Het naamplaatje is van nature helder en doorzichtig maar tegenwoordig kun je het plexiglas naambord ook in een kleurtje krijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren van op voorraad.  Helder, Opaal, Wit, Zwart, Mat zwart, Grijs en rvs look dibont.

Bevestiging

Bij de naamborden heeft u de keus uit 3 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken.

 Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de rvs-afstandhouders of de blinde bevestig. Dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95 voor de rvs afstandhouders en €3,95 voor de blinde bevestiging . Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de rvs-afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. De rvs-afstandhouders zijn volledig van rvs. Met de afstandhouders en de blinde bevestiging komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.

De rvs-afstandhouders hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent. Los is met de klok mee en vast tegen de klok in. 

De blinde bevestiging gebeurt doormiddel van een sterke magneet, deze monteert u met 1 schroef aan de muur. 

Rvs afstandhouders_(1)