• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Ontwerp zelf uw naambord
  • express-delivery Snelle levering

Dieren

Dieren

Hart

Zoekt u een naambordje met uw huisdier erop? Of wilt u graag een naamplaat waar uw lievelingsdier erop staat? Bij Naambordjebestellen.nl bieden we vele soorten naambordjes aan waarbij het dier centraal staat. Of het nu een afbeelding van is van uw kat, hond, cavia of vis. Bij ons vind u uw gezochte naambordje. Wij snappen dat een huisdier ook een groot deel uitmaakt van het gezin en dat deze niet mag ontbreken op een naambordje. Zoek tussen onze templates en ontwerp uw ideale naambordje met foto van uw (huis)dier!

Waarom afbeelding van een dier op uw naambordje

Hart
Hoewel de naam van het huisdier ook op het naambordje geplaatst kan worden, is het vaak mooier om een afbeelding van het dier op het bordje te plaatsen. uUhuisdier hoort er dan echt bij en met een afbeelding op het naambordje maakt u  het helemaal persoonlijk. Wanneer jij op zoek bent naar een geschikt huisnummerbord met een afbeelding van een dier erop, bent u hier op het juiste adres. Wij bieden het grootste aanbod naambordjes met foto’s/ afbeeldingen aan. Er is bij Naambordjebestellen.nl niets te gek. Wij zorgen er samen met u voor dat uw naambordje precies zo wordt als u dit wilt. 

Soorten dieren voor naambordjes

Hart
Voor iedereen is er bij ons een passend naamplaatje te vinden. Wij bieden vele soorten naambordjes met dieren aan, waarbij wij meerdere templates hebben die je dan naar wens kan ontwerpen. Zo bieden wij naambordjes met honden, naambordjes met katten, naambordjes met paarden, naambordjes met vogels, naambordjes met wilde dieren en naambordjes met overige dieren zoals boerderijdieren en ook een full color eekhoorn. Naast een huisnummerbord met een afbeelding van een dier erop, biedt Naambordjebestellen ook templates aan voor waakborden. Deze waakborden kunnen bij de voordeur gehangen worden, maar ook aan het hek bij de ingang van het erf om mensen te informeren dat er een hond aanwezig is. Waakborden bieden we ook voor vele soorten honden en dieren aan. Onze waakborden zien er chiquer en luxer uit dan de originele waakborden. Daarnaast kan je ook je eigen kleur opmaak en tekst gebruiken. 

IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

De naambordjes die wij leveren zijn gemaakt van laser gesneden plexiglas, (met uitzondering van de RVS Look)deze zijn gemaakt van dibont. Plexiglas is een kunststof plaat met diverse positieve kenmerken. Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. Het is UV bestendig en het weer heeft dan ook geen invloed op het naambordje. Het naamplaatje is van nature helder en doorzichtig maar tegenwoordig kun je het plexiglas naambord ook in een kleurtje krijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren van op voorraad.  Helder, Opaal, Wit, Zwart, Mat zwart, Grijs en rvs look dibont.

Bevestiging

Bij de naamborden heeft u de keus uit 3 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken.

 Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de rvs-afstandhouders of de blinde bevestig. Dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95 voor de rvs afstandhouders en €3,95 voor de blinde bevestiging . Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de rvs-afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. De rvs-afstandhouders zijn volledig van rvs. Met de afstandhouders en de blinde bevestiging komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.

De rvs-afstandhouders hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent. Los is met de klok mee en vast tegen de klok in. 

De blinde bevestiging gebeurt doormiddel van een sterke magneet, deze monteert u met 1 schroef aan de muur. 

Rvs afstandhouders_(1)