• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Ontwerp zelf uw naambord
  • express-delivery Snelle levering
Verzend en Retourbeleid


Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij uw thuis af te leveren. Naambordjebestellen streeft ernaar alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de bestelling aan te bieden bij PostNL.Afhalen
Afhalen is ook mogelijk op onderstaand adres, u ontvangt een mail zodra uw bestelling klaar ligt. 


Naambordjebestellen
 
Dr. Schaepmanstraat  15

7557 JA HengeloVerzendkosten

U betaald voor een brievenbus pakketje €4,95 verzendkosten hier zitten ook de verpakkingskosten bij in verwerkt.
U betaalt voor een pakketverzending €6,95 verzendkosten hier zitten ook de verpakkingskosten bij in verwerkt.
Onze Belgische klanten betalen
 €9,99 verzendkosten.


Wij versturen onze pakketten altijd met een Track and Trace code. Hiermee kunt u uw zending in de gaten houden. De track&trace sturen wij per mail zodra PostNL het pakket heeft ingescand.

Waarom geen gratis verzenden?

Veel mensen willen graag bestellen zonder verzendkosten, wij hebben hier bewust niet voor gekozen omdat wij voor iedereen de prijzen laag willen houden. Want de verzendkosten zullen anders in de productprijs verwerkt worden. Dus op deze manier betaalt u een eerlijke prijs voor de producten. De verzendkosten zijn ook letterlijk de kosten die wij maken voor het versturen en verpakken.


Kan ik mijn bestelling retourneren?
Is het item toch niet helemaal wat u in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Het artikel kan binnen 14 dagen na ontvangst aangemeld worden om retour gestuurd te worden. Stuur een mailtje met uw gegevens, ordernummer en reden naar  [email protected]. Stuur het artikel niet eerder retour dan dat u van ons een bevestiging heeft gehad. Hierna heeft u nog 14 dagen om te zorgen dat het artikel bij ons komt.

U dient wel met het onderstaande rekening te houden:

Het artikel mag niet beschadigd zijn.

Deze voorwaarden gelden niet voor bedrukte en gepersonaliseerde artikelen, wat bij ons voor veel artikelen het geval is.

U dient retouren voldoende te frankeren. Niet gefrankeerde zendingen of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd.

Het retouradres is:

Naambordjebestellen

Dr. Schaepmanstraat 15

7557JA Hengelo

Let op: de kosten en het risico van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.