• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
 • paint-palette Ontwerp zelf uw naambord
 • express-delivery Snelle levering
Homepage visual
Nieuw!

Ontwerp zelf uw eigen reclamebord!

Ontwerp zelf uw eigen reclamebordje.

Kies uit vele maten en kleuren.
Sleep, plak en upload uw eigen logo!

Kies jouw stijl bedrijfs reclamebord

Reclamebord voor uw bedrijf


Bent u op zoek naar een reclamebord voor uw bedrijf, of wilt u uw naambordje combineren met het logo van uw bedrijf. Bij naambordjebestellen.nl is dit allemaal mogelijk.

Heeft u uw bedrijf aan huis? dan moet dit natuurlijk voor de bezoekers ook duidelijk zijn en mag een reclamebord niet ontbreken. Een reclame bord is niet alleen maar reclame maar geeft uw pand ook een chiquere uitstraling en zo is ook vanaf de weg te zien waar de klant moet zijn om uw bedrijf te bezoeken.


Reclamebord Sabine's trimsalon
Varianten van € 30,95
 28,95
Reclamebord de kleine panda
Varianten van € 30,95
 28,95
Bedrijfsnaambord Nagelstudio
Varianten van € 30,95
 28,95
Reclamebord bake my day
Varianten van € 30,95
 28,95
Bedrijfsnaambord Lealtad nails
Varianten van € 30,95
 28,95
Reclamebord Sjwan bie Ilona
Varianten van € 30,95
 26,95

Reclamebord voor buiten 


Bij het aanschaffen van een reclamebord wilt u natuurlijk wel dat het reclamebord ook buiten geplaatst kan worden. Wij geven 2 jaar garantie op onze producten omdat wij weten dat dit geen enkel probleem is.

Wij maken de reclameborden doormiddel van uv druktechniek, deze manier van drukken gebeurt met speciale inkten die weersbestendig zijn en zo geen last hebben van de omgevings invloeden die reclame borden buiten aan uw gevel zullen ondervinden.

Reclamebord zelf ontwerpen


Wil u zelf uw eigen reclamebord maken voor uw bedrijf? Dit is mogelijk. In onze ontwerptool kunt u zelf uw logo uploaden en zo uw eigen reclame bordje ontwerpen. Het is wel van belang dat uw bedrijfslogo van voldoende kwaliteit is. 

Voor een kleine meerprijs van €5,- maakt een van onze ontwerpers voor u uw reclamebord en krijgt u eerst een voorbeeld te zien van het eindresultaat. Hiervoor kunt u eenvoudig het contactformulier invullen en uw logo uploaden. Zo kunnen wij ook direct kijken of het logo van voldoende kwaliteit is en u adviseren in de mogelijkheden.


Maten reclameborden


Bij Naambordjebestellen.nl hebben wij diverse afmetingen waarop wij een reclame bordje kunnen maken. De meest voorkomende  maten die gebruikt worden zijn 20x20cm 20x30cm en 20cm ronde bordjes.

Banner
 • Snelle levering
  95% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen verstuurd
 • Ontwerp uw eigen naambordje
  Snel en eenvoudig uw eigen naambordje maken in onze ontwerptool!
 • Lage prijzen!
  Naambordjes al vanaf €20,95 incl. bevestiging
Ilse Van den Brink
Ilse Van den Brink
Top service, door foutjes van mijn kant met samenstellen van bord. Kwamen zij toch met de oplossing om een nieuwe te maken. Zeer snelle levering. Wij gaan deze site zeker aanbevelen bij anderen. Bedankt
Dick Snijders
Dick Snijders
Brigitte Weijers
Brigitte Weijers
Ziet er perfect uit. Blij mee!