• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
 • paint-palette Ontwerp zelf uw naambord
 • express-delivery Snelle levering
Homepage visual
Cadeautip!

Ontwerp een uniek naambordje voor Vaderdag

Speciaal voor vaderdag een uniek naambordje laten ontwikkelen? 

Welk naambordje doet u uw Vader cadeau?

Vaderdag is een speciale dag die elk jaar op de derde zondag van juni wordt gevierd om vaders en vaderfiguren over de hele wereld te eren. Het is een gelegenheid om je waardering en liefde voor je vader te tonen en hem te verwennen met een attent cadeau. Een van de geweldige cadeau-ideeën om je vader te verrassen is met een gepersonaliseerd naambordje. Met zo'n uniek en creatief geschenk kun je laten zien hoeveel je om hem geeft en hem herinneren aan de speciale band die jullie delen.

Een naambordje kan een persoonlijk tintje toevoegen aan de ruimte van je vader, of het nu aan de voordeur, in de tuin of op zijn werkplek is. Door een naambordje te personaliseren met zijn naam, een speciale boodschap of een leuk ontwerp, geef je hem iets dat echt uniek en betekenisvol is. Het is een prachtig gebaar dat hem elke dag zal herinneren aan de liefde en zorg die je voor hem voelt. Dus, als je op zoek bent naar een leuk en origineel vaderdagcadeau, overweeg dan zeker om een gepersonaliseerd naambordje te geven en maak deze vaderdag extra speciaal voor jouw vader.

Als u op zoek bent naar een uniek en persoonlijk cadeau, dan is het bestellen van een naambordje een geweldige keuze. Of u nu een naambordje voor het hele gezin wilt laten maken of er eentje speciaal voor papa met zijn favoriete hobby, zoals een gitaar, motor of auto, het zal zeker een geslaagd cadeau zijn. Een naambordje voegt niet alleen een persoonlijk tintje toe aan een ruimte, maar kan ook een leuke en decoratieve toevoeging zijn aan het interieur. Door te kiezen voor een naambordje met een specifiek thema of ontwerp, kunt u laten zien dat u echt hebt nagedacht over het cadeau en de persoon aan wie u het geeft. Of het nu voor een verjaardag, vaderdag of een andere speciale gelegenheid is, een gepersonaliseerd naambordje zal zeker gewaardeerd worden.

Vaderdag: geef een naambordje cadeau!  

Bij Naambordjebestellen vind u unieke templates voor naambordjes die u cadeau kan doen voor Vaderdag om uw vader, schoonvader of misschien zelfs uw grootvader mee te verrassen. In onze ontwerptool kunt u het naambordje helemaal naar eigen wens maken. Sleep, plak en maak uw eigen creatie! U kunt uw naambordje extra speciaal maken door een unieke tekst en afbeelding op het naambordje te zetten. Kijk hieronder voor onze populairste naambordjes, kies het design wat u wilt geven aan uw vader en ga direct zelf aan de slag in onze ontwerptool!

Fijne Vaderdag

Vaderdag 2024 zal geen echte vaderdag zijn als u hem naast een traditioneel ontbijtje op bed ook niet verrast met een persoonlijk cadeau. Door de vele designs en templates zit er altijd een naambordje tussen waarmee u uw vader blij kan maken. Met een naambordje als cadeau hebt u direct alles in huis om haar een fijne vaderdag te wensen. 

Wij wensen u een fijne vaderdag namens team Naambordjebestellen.nl. 

Banner
 • Snelle levering
  95% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen verstuurd
 • Ontwerp uw eigen naambordje
  Snel en eenvoudig uw eigen naambordje maken in onze ontwerptool!
 • Lage prijzen!
  Naambordjes al vanaf €20,95 incl. bevestiging
Ilse Van den Brink
Ilse Van den Brink
Top service, door foutjes van mijn kant met samenstellen van bord. Kwamen zij toch met de oplossing om een nieuwe te maken. Zeer snelle levering. Wij gaan deze site zeker aanbevelen bij anderen. Bedankt
Dick Snijders
Dick Snijders
Brigitte Weijers
Brigitte Weijers
Ziet er perfect uit. Blij mee!