• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Ontwerp zelf uw naambord
  • express-delivery Snelle levering
Hoe werkt de ontwerptool
Ontwerptool

De ontwerptool is heel eenvoudig in gebruik en voor een ieder goed te gebruiken.

U kiest een door ons aangemaakt ontwerp of begint met een leeg ontwerp. Afhankelijk van welk bordje u gekozen heeft zal u nog een keuze krijgen in de afmeting en de bevestiging.

Vervolgens opent het door u gekozen ontwerp en kunt u beginnen met aanpassen. Dit kunt u doen door de stappen bovenin te volgen.

U klikt bovenin op het tabje die u wilt veranderen bijvoorbeeld “kleur naambordje” en kiest vervolgens daaronder op wijzigen. U kunt nu een kleur naar keuze aanklikken. U zult de kleur direct zien wijzigen in de ontwerptool.

Dan komt u bij de tabjes namen en huisnummer. Hier kunt u niet alleen uw eigen gegevens invullen maar u kunt ook de tekst van kleur en lettertype veranderen. Eveneens kunt u de tekst verplaatsen, kleiner of groter maken, roteren of rond zetten.

Als u alle stappen heeft gevolgd kunt u eventueel nog een tekst of illustratie toevoegen. U klikt op toevoegen, kiest nieuwe tekst of nieuwe illustratie. Bij een illustratie klikt u vervolgens links op de blauwe knop “kies een illustratie”

U komt terecht in de bibliotheek deze staat vol met afbeeldingen maar ook met verschillende kaders om het naambordje op te leuken. U kunt via de categorieën zoeken aan de linkerkant of u kunt zoeken tussen de illustraties via de zoekbalk. Heeft u iets gevonden is het 1 klik en het staat in uw ontwerp klaar om op de gewenste maat en plek gezet te worden.

Bent u tevreden met uw ontwerp dan kunt u het toevoegen aan het mandje en de order verder voltooien. Uw naambordje ligt over het algemeen met 48 uur op uw deurmat.

De ontwerptool werkt op alle devices, maar uiteraard is een laptop of tablet wel gewenst omdat het grotere scherm een beter gebruiksgemak geeft. Is het u nog niet helemaal duidelijk kunt u de tutorial hieronder bekijken.