• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Ontwerp zelf uw naambord
  • express-delivery Snelle levering

Start met ontwerpen

Bij Naambordjebestellen.nl kunt u helemaal zelf uw eigen naambordje ontwerpen of een bestaande aanpassen. Hieronder vind u onze diverse categorieën waarin vele voorbeelden staan die u eenvoudig zelf kunt aanpassen.
Wilt u alles zelf ontwerpen dan kunt u ook met een leeg naambordje beginnen. 

 

Ontwerp nu uw eigen naambord

Hart

Het ontwerpen van uw eigen naambordje kan nu gemakkelijker dan ooit tevoren. Met behulp van onze ontwerptool kunt u in een handomdraai zelf uw eigen naambordje ontwerpen. Van het toevoegen van afbeeldingen tot het aanpassen van kleuren en lettertypen, alles is mogelijk en u ziet direct het resultaat. Zo kunt u volledig naar eigen smaak een naambordje creëren dat perfect past bij uw persoonlijke stijl. Bovendien is onze ontwerptool zeer gebruiksvriendelijk, zodat u zonder enige technische kennis aan de slag kunt gaan. Zo kunt u snel genieten van uw unieke naambordje dat geheel aan uw wensen voldoet.


Ontwerptool_(1)

Uitleg ontwerp tool

Group 6 Onze ontwerptool is bewust eenvoudig opgezet zodat iedereen een naambordje kan ontwerpen. Dit gaat het makkelijkste op een computer of tablet maar is ook op een telefoon te doen.
U kiest eerst op de site de maat en het type bevestiging, hiernaar komt u automatisch in de ontwerptool.
Nu kunt u eenvoudig de verschillende kopjes aan de bovenzijde lang lopen en daar de aanpassingen doen die u wilt. Zo kunt u de kleur van het naambordje aanpassen maar ook het lettertype en de kleur van de opdruk. Ook kunt u hier nog eventueel een afbeelding toevoegen.
In onderstaande video laten wij u stap voor stap het ontwerpen zien op een computer.

Uitleg video Group

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keus uit 2 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken, Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de RVS afstandhouders dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de RVS afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. De Rvs afstandhouders zijn volledig RVS en zullen dus niet roesten. Met de afstandhouders komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.

De rvs-afstandhouders hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent. Los is met de klok mee en vast tegen de klok in.

Montage instructie Group
Rvs afstandhouders_(1)