• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Direct resultaat zien
  • express-delivery Snelle levering

Start met ontwerpen

Bij Naambordjebestellen.nl kunt u helemaal zelf uw eigen naambordje ontwerpen of een bestaande aanpassen. Hieronder vind u onze diverse categorieën waarin vele voorbeelden staan die u eenvoudig zelf kunt aanpassen.
Wilt u alles zelf ontwerpen dan kunt u ook met een leeg naambordje beginnen. 

 

Zelf uw eigen Naambord ontwerpen

Hart

Wij zijn het adres waar u op een eenvoudige manier uw eigen naambordje kunt creëren.
Via de ontwerptool kunt u heel eenvoudig de teksten aanpassen en andere lettertypes of kleuren kiezen.

Nadat u het ontwerp klaar heeft leveren wij het bordje met 2 werkdagen bij Post nl af en heeft u het vaak een dag later al in huis.

Ontwerptool_(1)

Uitleg ontwerp tool

Group 6 Onze ontwerptool is bewust eenvoudig opgezet zodat iedereen een naambordje kan ontwerpen. Dit gaat het makkelijkste op een computer of tablet maar is ook op een telefoon te doen.
U kiest eerst op de site de maat en het type bevestiging, hiernaar komt u automatisch in de ontwerptool.
Nu kunt u eenvoudig de verschillende kopjes aan de bovenzijde lang lopen en daar de aanpassingen doen die u wilt. Zo kunt u de kleur van het naambordje aanpassen maar ook het lettertype en de kleur van de opdruk. Ook kunt u hier nog eventueel een afbeelding toevoegen.
In onderstaande video laten wij u stap voor stap het ontwerpen zien op een computer.

Uitleg video Group

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keus uit 2 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken, Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de RVS afstandhouders dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de RVS afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. De Rvs afstandhouders zijn volledig RVS en zullen dus niet roesten. Met de afstandhouders komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.

De rvs-afstandhouders hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent. Los is met de klok mee en vast tegen de klok in.

Montage instructie Group
Rvs afstandhouders_(1)