• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Ontwerp zelf uw naambord
  • express-delivery Snelle levering

Rook verbod bordje

Productnummer: MD10695.1
Stel uw naambordje samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Let op:  de kleur van het naambordje wijzigt u in de ontwerptool

Afmeting
15x15 cm
Meest gekozen
 20,95 Incl. BTW
Meest gekozen
RVS Afstandhouders
 26,90 Incl. BTW
Schroeven met dopjes
 20,95 Incl. BTW
Blinde bevestiging
 24,90 Incl. BTW
Stel uw naambordje samen:
 31,90 Incl. BTW
  • Fill 1287 Uit voorraad leverbaar
  • Fill 1287 Uitstekende kwaliteit
  • Fill 1287 Snel verzonden
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Cs.element.csReviewsWidget.title
Gemiddeld scoren wij 4.9/5 uit 575 Google-reviews
Reviews Group Ook een review achterlaten? Leuk! Dat kan hier
Rook verbod bordje

Een bordje met de afbeelding "Verboden te roken" is een veelvoorkomend symbool dat aangeeft dat roken op die specifieke locatie niet is toegestaan. Deze borden worden vaak geplaatst in openbare ruimtes zoals overheidsgebouwen, ziekenhuizen, scholen, restaurants en andere plekken waar roken ongewenst is. Het doel van deze borden is om mensen bewust te maken van het rookverbod en om de gezondheid en veiligheid van anderen te waarborgen.

Door het plaatsen van een bordje met "Verboden te roken" wordt duidelijk gemaakt dat er een beleid is tegen roken op die locatie. Het kan helpen om de luchtkwaliteit te verbeteren, rookgerelateerde gezondheidsproblemen te verminderen en om een rookvrije omgeving te creëren voor iedereen. Het is belangrijk dat mensen deze borden respecteren en zich houden aan het rookverbod, zodat iedereen in een schone en gezonde omgeving kan verblijven.

U kunt in de ontwerptool het bordje helemaal personaliseren, zo kunt u kiezen voor een andere kleur van het bordje maar ook eventueel een tekst toevoegen.
IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

Alle naambordjes die wij leveren hebben een dikte van 3mm. 

Het plexiglas is van nature helder maar tegenwoordig is het in vele kleuren te verkrijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren op voorraad: helder, opaal, wit, grijs, zwart en mat zwart.

Het naambordje is een laser gesneden volledig uv-bestendige kunststof en daarom geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. 

De RVS-look naambordjes zijn gemaakt van aluminium sandwichpaneel met een geborstelde toplaag. Ook wel dibond genoemd. Dit materiaal is uitermate geschikt voor buitengebruik.

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keuze uit 3 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken.


Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de rvs-afstandhouders. Dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de rvs-afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. 


Wilt u geen bevesting zien dan kunt u kiezen voor de blinde variant, hierbij hangt het bordje aan een sterke magneet en hoeft u slecht 1 gaatje in de muur te boren. Deze is verkrijgbaar voor een meerprijs van €3,95.


Rvs afstandhouders_(1)
Website laptop

Ontwerptool

Group 6

Via onderstaande knop komt u bij een instructie en een tutorial die u een rondleiding geeft door de ontwerptool. Hierdoor weet u precies hoe u zelf uw naambordje helemaal kunt aanpassen en naar uw eigen smaak kunt ontwerpen.

Bekijk de instructie


Vincent Noort
Vincent Noort
Mariska Ten bulte
Mariska Ten bulte
Super mooi gedaan precies zo ik t hebt ontworpen ik kom zeker terug voor n bestelling
Gabriella Várhalmi
Gabriella Várhalmi