• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
 • paint-palette Ontwerp zelf uw naambord
 • express-delivery Snelle levering

Naambordje welkom huisje met nr

Productnummer: MD10729.3
Stel uw naambordje samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Zelf ontwerpen
 25,90 Incl. BTW
Meest gekozen
 • Fill 1287 Handige ontwerptool
 • Fill 1287 Kies uw kleur naambord
 • Fill 1287 Makkelijk tekst opmaken
 • Fill 1287 Zie direct resultaat
Laten ontwerpen
 30,90 Incl. BTW
 • Fill 1287 Wij ontwerpen je naambord
 • Fill 1287 Voer enkele gegevens in
 • Fill 1287 Leun achterover
 • Fill 1287 Altijd een proefdruk
Stel uw naambordje samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Let op:  de kleur van het naambordje wijzigt u in de ontwerptool

Afmeting
20x20 cm
Meest gekozen
 21,95 Incl. BTW
Blinde bevestiging
 25,90 Incl. BTW
Meest gekozen
RVS Afstandhouders
 27,90 Incl. BTW
Schroeven met dopjes
 21,95 Incl. BTW
Stel uw naambordje samen:
Kies de kleur van het naambordje*
Kies de kleur van de opdruk*
Namen*
Huisnummer*
Opmerkingen
 30,90 Incl. BTW
 • Fill 1287 Uit voorraad leverbaar
 • Fill 1287 Uitstekende kwaliteit
 • Fill 1287 Snel verzonden
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Cs.element.csReviewsWidget.title
Gemiddeld scoren wij 4.9/5 uit 541 Google-reviews
Reviews Group Ook een review achterlaten? Leuk! Dat kan hier
Naambordje welkom huisje met nr
Mocht u er nog graag een huisnummer bij op willen hebben dan hebben we daar ook een variant voor met nog een extra huisnummer bordje er op. Deze kunt u hier vinden.

Een naambordje bij de voordeur is een mooie manier om gasten te verwelkomen in jouw huis. Een veelvoorkomende keuze is een naambordje met de tekst "welkom" en een mooi vormgegeven huisje waar meestal de familienaam onder wordt gezet. Dit is een tijdloos en klassiek ontwerp dat past bij verschillende soorten woningen.

Wat dit ontwerp extra bijzonder maakt, is dat het huisnummer in het huisje is verwerkt. Dit is niet alleen handig voor de postbezorger en andere bezoekers, maar het geeft ook een persoonlijk tintje aan het bordje. Zo wordt het naambordje niet alleen functioneel, maar ook decoratief.

Als je graag zo'n naambordje wilt laten maken, kunt u dat zelf doen via de ontwerptool of door ons laten ontwerpen. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft materiaal, kleur en lettertype. Zo kun je het naambordje helemaal naar jouw wens laten ontwerpen en laten aansluiten bij de stijl van jouw woning.

Kortom, een naambordje met de tekst "welkom" en een mooi vormgegeven huisje met het huisnummer erin verwerkt, is een mooie en persoonlijke manier om gasten te verwelkomen in jouw huis.


IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

Alle naambordjes die wij leveren hebben een dikte van 3mm. 

Het plexiglas is van nature helder maar tegenwoordig is het in vele kleuren te verkrijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren op voorraad: helder, opaal, wit, grijs, zwart en mat zwart.

Het naambordje is een laser gesneden volledig uv-bestendige kunststof en daarom geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. 

De RVS-look naambordjes zijn gemaakt van aluminium sandwichpaneel met een geborstelde toplaag. Ook wel dibond genoemd. Dit materiaal is uitermate geschikt voor buitengebruik.

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keuze uit 3 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken.


Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de rvs-afstandhouders. Dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de rvs-afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. 


Wilt u geen bevesting zien dan kunt u kiezen voor de blinde variant, hierbij hangt het bordje aan een sterke magneet en hoeft u slecht 1 gaatje in de muur te boren. Deze is verkrijgbaar voor een meerprijs van €3,95.


Rvs afstandhouders_(1)
Website laptop

Ontwerptool

Group 6

Via onderstaande knop komt u bij een instructie en een tutorial die u een rondleiding geeft door de ontwerptool. Hierdoor weet u precies hoe u zelf uw naambordje helemaal kunt aanpassen en naar uw eigen smaak kunt ontwerpen.

Bekijk de instructie


Marjo Bronkhorst
Marjo Bronkhorst
Kami Sama
Kami Sama
Je kan je eigen ontwerp maken op de website. Het naambord werd snel geleverd en ziet er uit zoals ontworpen. Helemaal top!
Ann Corthals
Ann Corthals
Snel geleverd. Mooi naambordje