• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Ontwerp zelf uw naambord
  • express-delivery Snelle levering

Verboden voor honden te poepen

Productnummer: MD10801.1
Stel uw naambordje samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Let op:  de kleur van het naambordje wijzigt u in de ontwerptool

Afmeting
20x20 cm
Meest gekozen
 21,95 Incl. BTW
Meest gekozen
RVS Afstandhouders
 27,90 Incl. BTW
Schroeven met dopjes
 21,95 Incl. BTW
Blinde bevestiging
 25,90 Incl. BTW
Stel uw naambordje samen:
 32,90 Incl. BTW
  • Fill 1287 Uit voorraad leverbaar
  • Fill 1287 Uitstekende kwaliteit
  • Fill 1287 Snel verzonden
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Cs.element.csReviewsWidget.title
Gemiddeld scoren wij 4.9/5 uit 541 Google-reviews
Reviews Group Ook een review achterlaten? Leuk! Dat kan hier
Verboden voor honden te poepen

Het bordje "Verboden voor honden om ontlasting achter te laten" is bedoeld om duidelijk te maken dat honden niet toegestaan zijn om hun behoeften te doen op die specifieke locatie. Dit kan bijvoorbeeld gelden voor speelplaatsen, parken, tuinen of andere openbare ruimtes waar het ongewenst is dat honden hun ontlasting achterlaten. Door dit bordje te plaatsen, hoopt men de eigenaren van honden bewust te maken van de regels en ervoor te zorgen dat zij hun huisdieren elders uitlaten of de ontlasting opruimen indien nodig. Het bevordert een schone en hygiënische omgeving voor iedereen die van de ruimte gebruikmaakt. Het is belangrijk om duidelijke regels te communiceren om zo begrip en medewerking van de gemeenschap te verkrijgen.


IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

Alle naambordjes die wij leveren hebben een dikte van 3mm. 

Het plexiglas is van nature helder maar tegenwoordig is het in vele kleuren te verkrijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren op voorraad: helder, opaal, wit, grijs, zwart en mat zwart.

Het naambordje is een laser gesneden volledig uv-bestendige kunststof en daarom geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. 

De RVS-look naambordjes zijn gemaakt van aluminium sandwichpaneel met een geborstelde toplaag. Ook wel dibond genoemd. Dit materiaal is uitermate geschikt voor buitengebruik.

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keuze uit 3 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken.


Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de rvs-afstandhouders. Dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de rvs-afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. 


Wilt u geen bevesting zien dan kunt u kiezen voor de blinde variant, hierbij hangt het bordje aan een sterke magneet en hoeft u slecht 1 gaatje in de muur te boren. Deze is verkrijgbaar voor een meerprijs van €3,95.


Rvs afstandhouders_(1)
Website laptop

Ontwerptool

Group 6

Via onderstaande knop komt u bij een instructie en een tutorial die u een rondleiding geeft door de ontwerptool. Hierdoor weet u precies hoe u zelf uw naambordje helemaal kunt aanpassen en naar uw eigen smaak kunt ontwerpen.

Bekijk de instructie


Marjo Bronkhorst
Marjo Bronkhorst
Kami Sama
Kami Sama
Je kan je eigen ontwerp maken op de website. Het naambord werd snel geleverd en ziet er uit zoals ontworpen. Helemaal top!
Ann Corthals
Ann Corthals
Snel geleverd. Mooi naambordje